Kom samen

Connect Groepen

Vind de plek waar jij thuis hoort

Sluit je aan bij een groep

Mensen met God en elkaar verbinden, dat is wat City Changers doet. Wij geloven dat het beter is als wij samen leven. “Life is better together”.

Wij vinden ieder mens belangrijk en waardevol, daarom is hier plaats en ruimte voor iedereen om te connecten, te groeien en ook anderen te helpen tijdens hun groeiproces. Wij geloven dat een positieve levens veranderende ervaring alleen kan plaatsvinden binnen de context van gezonde relaties.

Of je nu de Bijbel wil doorspitten, creativiteit met elkaar deelt, met elkaar gaat sporten of met elkaar gaat eten, voor iedereen is er een plekje binnen onze Connect groepen.
  • calendar_today
  • groups

Onze groep is gebaseerd op relaties/vriendschappen leggen. Het belangrijkste is dat wij er voor elkaar zijn. Het is heel belangrijk om echte vrienden te hebben. Vrienden waarop je kunt vertrouwen, met wie je dingen kunt delen, samen bidden en elkaar bemoedigen en niet te vergeten fun te hebben. De dingen die wij doen variëren.

We delen het Woord van God en kijken bijvoorbeeld hoe we Gods Woord in de praktijk kunnen brengen in ons eigen leven. Soms gaan we in de stad iets drinken of kijken we een film.

Neem Contact Op
  • calendar_today
  • groups

We komen een keer in de week bij de connect leider thuis of in de kerk. We spelen vette games en kijken coole films. We delen een bijbel tekst die jou bemoedigt en inspireert en bidden na afloop voor elkaar. Jij bent van harte welkom. Kom en neem vrienden mee. Tot dan!

Neem Contact Op
  • calendar_today
  • groups
    alpha@citychangers.nl

De Alpha-cursus is mid-jaren ‘90 ontstaan in Holy Trinity Brompton, een kerk in Londen. Intussen heeft deze cursus zich over de hele wereld verspreid, met alleen in Nederland al zo’n 150.000 mensen die de cursus gevolgd hebben. Op een ontspannen manier wordt er over inspirerende levensvragen nagedacht. In de connectgroep hebben we fellowship met elkaar rondom het thema Alphacursus. We praten over de basisprincipes van ons geloof en denken na hoe we de cursus kunnen gebruiken om anderen te bereiken. Natuurlijk wordt er ook gebeden.

Neem Contact Op
  • calendar_today
  • groups

Vrouwen die hun identiteit willen ontdekken/bekrachtigen om verder door het leven te gaan volgens Gods plan. Gedurende zes avonden gaan wij het thema “ZIJ IS ER NOG ALTIJD” behandelen. Samen leren wij om te gaan met het kleine meisje dat nog altijd in ons schuilt. Er is maar eén God die ons kan helpen in deze tijd van veel onrust en geweld.

Neem Contact Op