Bouw Je Geloof

Cursussen

Deze cursussen en trainingen bieden wij aan

We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in het uitbreiden van hun kennis uit om deel te nemen aan onze cursussen. Gebruik het formulier om in te schrijven voor onze cursusprogramma's. We zullen je op de hoogte stellen wanneer we een nieuwe cursus aanbieden en informatie verstrekken over hoe je kunt deelnemen en je leertraject kunt verrijken.

Aanmelden voor een cursus

Thank you! Your submission has been received! We'll get back to you with confirmation as soon as possible.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

onze cursussen

De Alpha Cursus is voor mensen die op een ontspannende en vrijblijvende manier meer willen weten over het christelijk geloof. Voor mensen die denken dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde en voor christenen die hun basiskennis van het geloof willen opfrissen.

Digging Deep is een cursus voor een ieder die wil groeien in zijn of haar geloof en het beter wil begrijpen. Gemeente City Changers biedt je middels de verschillende aangeboden thema’s de mogelijkheid aan om te groeien in jouw Christelijk leven en jouw relatie met God.

Of je nieuw bent in onze kerk of al een tijdje bij City Changers komt. Growth Track is ontworpen om je te helpen in je christelijke groei. In 4 stappen leer je over onze kerk, waar wij voor staan, wat jouw gaven en talenten zijn en hoe je die talenten kunt inzetten voor Gods Koninkrijk.Het is een manier om snel je plek te vinden binnen onze kerkfamilie.

Wil je een fundament bouwen in jouw Christelijk leven? Wil je de fundamentele waarheid van Gods Woord kennen? Wil je God zoeken en met Hem connecten? Ben je pas gedoopt en wil je meer weten over jouw nieuwe leven? Dan is deze cursus voor jou! De cursus bestaat uit 12 lessen die verspreid zijn over 12 avonden. En deze cursus is gratis!