City Changers

Dopen

Wandel in nieuwheid van het leven in Jezus Christus

Her GEBorEn

FAQ

Waarom zou ik dopen?

Romeinen 6:5 zegt dat wij door onze bekering één zijn geworden met Jezus, één in dood en leven. De persoon die wij vroeger waren, leeft niet meer, die is met Christus aan het kruis gestorven. Dopen is teven een OPDRACHT die te vinden is in Matteüs 28:19.
Jezus wilde Zijn Vader gehoorzamen en liet zich dopen. Omdat wij het voorbeeld van Jezus willen volgen laten wij ons dopen. Met de doop door onderdompeling begraven wij onze oude mens en staan we op uit het water als een nieuw mens. Door de doop kunnen wij openlijk verklaren dat we niet perfect zijn, maar dat we hulp nodig hebben van Jezus Christus.

Hoe kan ik mij laten dopen?

Door aan de leiders van City Changers te vertellen, of door je aan te melden op ons website dat je gedoopt wilt worden. Je krijgt vooraf alle nodige informatie over wat dopen betekent en wordt op een afgesproken moment gedoopt.

Wie mogen mijn doop bijwonen?

Iedereen (familie, vrienden, collega’s) die ik liefheb mag ik uitnodigen om mijn doop bij te wonen en getuige te zijn van mijn doop.

Kan ik als volwassene gedoopt worden?

In onze kerk kan iedere persoon gedoopt worden mits zij bekeerd is en belijd heeft dat Jezus Christus zijn/haar Heer is.Deze voorwaarden sluiten te jonge kinderen en baby’s uit van de Christelijke doop.

Laat je dopen

Gebruik het formulier om een doop aan te vragen voor jou of een familie lid

Dank je wel! Jouw inzending is ontvangen! We zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen met een bevestiging.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.